Tule mukaan talkoolaiseksi

Tule mukaan tekemään Oulunsalo Soi -kamarimusiikkifestivaalia 10.-14.8.2022! Tänä vuonna talkootehtäviä löytyy niin ovimiehen roolista, taiteilijoiden kuljetuksesta kuin taiteilijoiden cateringista huolehtimiseen. Talkoolaisena pääset osallistumaan konsertteihimme.

Lyhyesti talkootehtävistä:

Ovimies nimensä mukaisesti avaa ovet, tarkastaa liput, toivottaa asiakkaat tervetulleeksi ja lopuksi sulkee konserttisalin ovet.

Cateringin tehtävänä on laittaa tarjoiluja esille esimerkiksi takahuoneisiin sekä huolehtia niiden siivouksesta tilaisuuden jälkeen. Catering ei siis ole ruoanlaittoa, vaikka saattaakin sisältää kahvinkeittoa. 😊

Kuljetuksen tehtäviin kuuluu esiintyjien kuljetus ja se voi sisältää myös tavarakuljetusta.

Somistus sisältää konserttipaikkojen järjestelyä ja somistusta.

Hae talkoolaiseksi!

Tutustu muihin uutisiimme

Uutinen

Liput nyt myynnissä!

Festivaaliliput ovat nyt myynnissä. Konserttilippuja voi hankkia kulttuuritalo Valveen lippumyymälästä, Oulu10-palvelupisteistä, Ticketmaster-myyntipisteistä kautta maan sekä Ticketmasterin verkkokaupasta. Lippujen hinnat: 25/20/10 €. Poikkeuksena Näin unta kesästä kerran -runokonsertti 28/24/18 €.

Lue lisää »
Neljä naisoletettua seisovat pellolla. Kahdella on kirja kädessää ja yhdellä sello olalla.
Uutinen

Vuoden 2023 ohjelma kietoutuu Madetojaan

Oulunsalo Soi -kamarimusiikkifestivaali järjestetään Oulussa ja Oulunsalossa 9.–13. elokuuta. Lisäksi yksi festivaalin konserteista kuullaan sunnuntaina 20. elokuuta osana Oulun Muusajuhlia. Kymmenen konsertin ja taidenäyttelyn avajaisten

Lue lisää »