Liput nyt myynnissä

Festivaaliliput ovat nyt myynnissä. Konserttilippuja voi hankkia kulttuuritalo Valveen lippumyymälästä, Oulu10-palvelupisteistä, Ticketmaster-myyntipisteistä kautta maan sekä Ticketmasterin verkkokaupasta.

Lippujen hinnat: 24/21/10 €. Poikkeuksena Try Me Good King -musiikkiteatteriesitys 30/25/22 € sekä kamarimusiikkisafaripaketti 74/66/38 €.

Lipun hintaan sisältyy Ticketmasterin käsittelykulu 2,50–4,00 € / lippu. Ostokseen lisätään tilausmaksu 1,50 € / tilaus. Ilman käsittelykuluja ja tilausmaksua liput voi ostaa Kulttuuritalo Valveen lippumyymälästä.

Vanishing Point – Vuoden kuvataiteilijan näyttelyyn sekä Nuorten taitajien lounaskonserttiin on vapaa pääsy.

Festivaali on mukana Kaikukortti-verkostossa. Kaikukortti on esitettävä lippua hankkiessa ja sillä ei voi hankkia lippua verkkokaupasta. Kaikukortilla voi hankkia lipun festivaalin suurinpaan osaan konserteista. Kortti ei käy Kamarimusiikkisafaripakettiin.

Lippukauppaan

Tutustu muihin uutisiimme

Uutinen

Liput nyt myynnissä!

Festivaaliliput ovat nyt myynnissä. Konserttilippuja voi hankkia kulttuuritalo Valveen lippumyymälästä, Oulu10-palvelupisteistä, Ticketmaster-myyntipisteistä kautta maan sekä Ticketmasterin verkkokaupasta. Lippujen hinnat: 25/20/10 €. Poikkeuksena Näin unta kesästä kerran -runokonsertti 28/24/18 €.

Lue lisää »
Neljä naisoletettua seisovat pellolla. Kahdella on kirja kädessää ja yhdellä sello olalla.
Uutinen

Vuoden 2023 ohjelma kietoutuu Madetojaan

Oulunsalo Soi -kamarimusiikkifestivaali järjestetään Oulussa ja Oulunsalossa 9.–13. elokuuta. Lisäksi yksi festivaalin konserteista kuullaan sunnuntaina 20. elokuuta osana Oulun Muusajuhlia. Kymmenen konsertin ja taidenäyttelyn avajaisten

Lue lisää »