Kesäkampanja nyt käynnissä!

Oulunsalo Soi tarjoaa uutiskirjeen tilaajille kesäkampanjatarjouksen!

Kesän alkaessa voi katseen siirtää jo elokuussa siintäviin festivaaleihin, sillä Oulunsalo Soin uutiskirjeen tilaajana saat kaksi lippua yhden normaalihintaisen lipun hinnalla Oulunsalo Soi -kamarimusiikkifestivaalin konsertteihin (pois lukien Kamarimusiikkisafari-paketit). Tilaa uutiskirje perjantaihin 10.6. klo 15 mennessä ja saat sähköpostiisi lisätietoja tarjouksesta. Uutiskirjeen voi tilata sivun alareunassa olevan lomakkeen kautta. Myös jo aiemmin uutiskirjeen tilanneille tarjous lähetetään automaattisesti.
Tuo ystäväsi mukaan nauttimaan kamarimusiikista ja festivaalitunnelmasta elokuussa!

Tutustu muihin uutisiimme

Lähikuva taiteilijasta, joka katsoo suoraa kameraan. Taustalla puistomainen näkymä.
Uutinen
Oulunsalo Soi

Mika Kiviniemestä vuoden kuvataiteilija 2023

Oululainen esitys- ja mediataiteilija Mika Kiviniemi on valittu 26. Oulunsalo Soi -kamarimusiikkifestivaalin vuoden kuvataiteilijaksi. Kiviniemen tausta on esittävän taiteen alalla, mutta viime vuosina hän on toteuttanut monitaiteellisia installaatioita ja mediataideteoksia

Lue lisää »
Uutinen
Oulunsalo Soi

Vastaa kävijäkyselyyn

Vastaa Oulunsalo Soin kävijäkyselyyn Kävitkö Oulunsalo Soi -festivaalin tapahtumissa? Olisimme kiitollisia, jos käyttäisit hetken aikaasi ja vastaisit kävijäkyselyymme ja antaisit palautetta festivaalista. Näin saamme arvokasta tietoa tulevan festivaalin kehittämistä varten.

Lue lisää »