Liput myynnissä – Esko Valtaoja täydentää tähtikaartia!

Oulunsalo Soi -kamarimusiikkifestivaalin lipunmyynti alkaa tänään. Lippuja myydään ennakkoon Ticketmasterin (ent. Lippupalvelu) myyntipisteissä kautta maan sekä Oulu10-palvelupisteissä Oulun keskustassa, Oulunsalossa, Yli-Iissä, Limingassa, Lumijoella ja Kemissä. Pyydämme huomioimaan, että osa konserttipaikoista on pieniä, ja suosittelemme konserttilippujen ostamista ennakkoon.

Oulunsalo Soi -kamarimusiikkifestivaalin lipunmyynti alkaa tänään.  Lippuja myydään ennakkoon Ticketmasterin (ent. Lippupalvelu) myyntipisteissä kautta maan sekä Oulu10-palvelupisteissä Oulun keskustassa, Oulunsalossa, Yli-Iissä, Limingassa, Lumijoella ja Kemissä. Pyydämme huomioimaan, että osa konserttipaikoista on pieniä, ja suosittelemme konserttilippujen ostamista ennakkoon.

Oulunsalo Soi -festivaalia vietetään Oulun juhlaviikoilla 10.–14.elokuuta. Festivaalilla esiintyvät mm. brittiläinen harpisti Andrew Lawrence-King, hollantilaisfagotisti Bram van Sambeek, sopraano Suvi Väyrynen, bassobaritoni Jussi Juola ja Trio Roozeman: lahjakkaat sisarukset viulisti Rebecca Roozeman, sellisti Jonathan Roozeman ja pianisti Jan-Paul Roozeman.

Esko Valtaoja Tähdet Tähdet -konserttiin

Festivaalin laajaa tähtikaartia täydentää avaruustähtitieteilijä Esko Valtaoja. Valtaojaa kuullaan Tähdet Tähdet -konsertissa torstaina 11. elokuuta yhdessä kirjailija Hannu Väisäsen kanssa. Konsertissa yhdistyvät keskustelun ja musiikin vuoropuhelu, sillä Valtaojan ja Väisäsen lisäksi konsertissa kuullaan Suomen ja maailman parhaimpia puhaltajia. Lääninhallituksen juhlatilassa esiintyvät fagotisti Bram van Sambeek, trumpetisti Miikka Saarinen ja oboisti Anni Haapaniemi. Musiikillista antia täydentää cembalisti Jouko Laivuori. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä sanataidefestivaali Oulun Muusajuhlien kanssa.

Oulunsalo Soi -festivaalilla konsertoidaan tänä vuonna Oulun keskustassa, Oulunsalossa, Lumijoella, Limingassa, Yli-Iissä ja Kemissä. Festivaalin taiteellisena johtajana on viidettä vuotta mezzosopraano Virpi Räisänen.

Tutustu muihin uutisiimme

Uutinen

Liput nyt myynnissä!

Festivaaliliput ovat nyt myynnissä. Konserttilippuja voi hankkia kulttuuritalo Valveen lippumyymälästä, Oulu10-palvelupisteistä, Ticketmaster-myyntipisteistä kautta maan sekä Ticketmasterin verkkokaupasta. Lippujen hinnat: 25/20/10 €. Poikkeuksena Näin unta kesästä kerran -runokonsertti 28/24/18 €.

Lue lisää »
Neljä naisoletettua seisovat pellolla. Kahdella on kirja kädessää ja yhdellä sello olalla.
Uutinen

Vuoden 2023 ohjelma kietoutuu Madetojaan

Oulunsalo Soi -kamarimusiikkifestivaali järjestetään Oulussa ja Oulunsalossa 9.–13. elokuuta. Lisäksi yksi festivaalin konserteista kuullaan sunnuntaina 20. elokuuta osana Oulun Muusajuhlia. Kymmenen konsertin ja taidenäyttelyn avajaisten

Lue lisää »