Tervetuloa talkoilemaan Oulunsalo Soi -festivaaleille!

Onnistuneen festivaalin elinehtona on laaja talkoojoukko. Talkootyötehtäviä ovat mm. lipunmyynti, ovimiehenä toimiminen, taiteilijoiden kuljettaminen, backstagen huoltaminen.

Onnistuneen festivaalin elinehtona on laaja talkoojoukko. Talkootyötehtäviä ovat mm. lipunmyynti, ovimiehenä toimiminen, taiteilijoiden kuljettaminen, backstagen huoltaminen.

Vapaaehtoiset pääsevät kuulemaan upeita konsertteja ja tutustuvat maailmanluokan taiteilijoihin.

Vanhat ja uudet talkoolaiset ovat tervetulleita tutustumaan talkootoimintaan, kesän festivaaliohjelmaan ja taiteelliseen johtajaamme Virpi Räisäseen torstaina 9. kesäkuuta klo 17.00 Oulunsalon kirjastolle.

Ilmoittautumiset kahvitarjoilujen varaamiseksi maanantaihin 6.6. mennessä.

Organisaatiotapaamisen tarkka osoite: Oulunsalon kirjasto, Kauppakeskus kapteeni, 2. krs monitoimitila

Mikäli haluat talkoolaiseksi, mutta et pääse infotilaisuuteen, ilmoittaudu Anu Lähteenmäelle tai täytä talkoolomake tästä.

Talkooterveisin,
Anu Lähteenmäki
Tuottaja
[email protected]
044 333 5581

Tutustu muihin uutisiimme

Uutinen

Liput nyt myynnissä!

Festivaaliliput ovat nyt myynnissä. Konserttilippuja voi hankkia kulttuuritalo Valveen lippumyymälästä, Oulu10-palvelupisteistä, Ticketmaster-myyntipisteistä kautta maan sekä Ticketmasterin verkkokaupasta. Lippujen hinnat: 25/20/10 €. Poikkeuksena Näin unta kesästä kerran -runokonsertti 28/24/18 €.

Lue lisää »
Neljä naisoletettua seisovat pellolla. Kahdella on kirja kädessää ja yhdellä sello olalla.
Uutinen

Vuoden 2023 ohjelma kietoutuu Madetojaan

Oulunsalo Soi -kamarimusiikkifestivaali järjestetään Oulussa ja Oulunsalossa 9.–13. elokuuta. Lisäksi yksi festivaalin konserteista kuullaan sunnuntaina 20. elokuuta osana Oulun Muusajuhlia. Kymmenen konsertin ja taidenäyttelyn avajaisten

Lue lisää »