Lahjakas Trio Roozeman vierailee Kemissä

Kansainvälistä mainetta musiikin saralla niittänyt Trio Roozeman lumoaa kuulijansa Nuoret Uljaat -konsertissa Kemin Pirtissä 9. elokuuta. Nuoret lahjakkuudet, viulisti Rebecca Roozeman, sellisti Jonathan Roozeman ja pianisti Jan-Paul Roozeman, ovat voittaneet lukuisia palkintoja ja esiintyneet monien merkittävien kokoonpanojen kanssa ympäri maailmaa.

Kansainvälistä mainetta niittänyt Trio Roozeman lumoaa kuulijansa Nuoret Uljaat -konsertissa Kemin Pirtissä 9. elokuuta. Nuoret lahjakkuudet, viulisti Rebecca Roozeman, sellisti Jonathan Roozeman ja pianisti Jan-Paul Roozeman, ovat voittaneet lukuisia palkintoja ja esiintyneet monien merkittävien kokoonpanojen kanssa ympäri maailmaa.

Sisaruskolmikko matkalla maailman maineeseen

Trion kuopus, vasta 14-vuotias viulisti Rebecca Roozeman, opiskelee Pekka Kauppisen oppilaana Sibelius-Akatemian nuorisokoulutuksessa. Hän on soittanut solistina mm. Tapiolan Nuorten Sinfonikkojen Italian ja Kiinan kiertueilla Jan Söderblomin ja Sibelius-Akatemian orkesterin solistina Strauss-konsertissa Finlandia-talolla tammikuussa 2015 Atso Almilan johdolla.

Sisaruskolmikon keskimmäinen, 19-vuotias sellisti Jonathan Roozeman, tuli kuudenneksi arvostetussa Tshaikovsky-kilpailussa vuoden 2015 kesäkuussa, ja lokakuussa samana vuonna hän saavutti ensimmäisenä suomalaisena finaalipaikan arvostetussa Naumburg-kilpailussa New Yorkissa. Jonathanin kilpailu-ura alkoi 9-vuotiaana voitolla Jämsänkosken sellokilpailussa. Kovassa nosteessa oleva nuorukainen on tämän kesän Turun musiikkijuhlien residenssitaiteilijana, ja esiintyy mm. Ahvenanmaalla, Kuhmossa, Korsholmassa, Normandiassa Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Venäjällä, Hollannissa ja Itävallassa tänä vuonna.

Trion esikoinen, 22-vuotias Jan-Paul Roozeman, aloitti pianonsoiton Espoon Musiikkiopistossa. Vuoden 2014 syksyllä hän aloitti opinnot Amsterdamin Konservatoriossa professori Naum Grubertin luokalla. Sisarustensa tavoin Jan-Paul on nauttinut menestystä useissa kilpailuissa. Vuonna 2015 Jan-Paul esiintyi mm. Sibeliuksen juhlavuoden kunniaksi Piano Espoossa -omassa konsertissaan.

Nuoret Uljaat -konsertti kuullaan Kemin Pirtissä 9. elokuuta klo 19:00. Liput alkaen 25,50 euroa Ticketmasterin verkkokaupasta ja myyntipisteistä kautta maan.

 

Tutustu muihin uutisiimme

Uutinen

Christelle Masista vuoden kuvataiteilija 2024

Oululainen valokuvataiteilija Christelle Mas on valittu 27. Oulunsalo Soi -kamarimusiikkifestivaalin vuoden kuvataiteilijaksi. Laajasti eri medioiden kanssa työskentelevä Mas yhdistelee taiteellisia ja tieteellisiä menetelmiä käyttäen hyödyksi pehmeitä materiaaleja,

Lue lisää »
Uutinen

Atte Kilpeläinen taiteelliseksi johtajaksi

Oulunsalo Soi -kamarimusiikkifestivaalin uudeksi taiteelliseksi johtajaksi on valittu alttoviulisti Atte Kilpeläinen. Hän on jo aloittanut tulevan festivaalin ohjelmiston suunnittelun.  Kilpeläinen toimii alttoviulun äänenjohtajana Helsingin kaupunginorkesterissa ja

Lue lisää »
Uutinen

Vastaa Oulunsalo Soin kävijäkyselyyn

Kävitkö Oulunsalo Soi -kamarimusiikkifestivaalin tapahtumissa? Olisimme kiitollisia, jos käyttäisit hetken aikaasi ja vastaisit kävijäkyselyymme ja antaisit palautetta festivaalista. Näin saamme arvokasta tietoa tulevan festivaalin kehittämistä

Lue lisää »