Vastaa kävijäkyselyymme – voita lippuja ensi kesän festivaalille!

Saimme paljon kiittävää palautetta reilu viikko sitten päättyneistä festivaaleista. Haluamme kuitenkin parantaa tapahtumaamme entisestään. Pääset antamaan palautteesi sähköisesti Oulun juhlaviikkojen kyselyn kautta. Vastaajien kesken arvotaan konserttilippuja ensi kesän Oulunsalo Soihin.

Saimme paljon kiittävää palautetta reilu viikko sitten päättyneistä festivaaleista. Haluamme kuitenkin parantaa tapahtumaamme entisestään. Pääset antamaan palautteesi sähköisesti Oulun juhlaviikkojen kyselyn kautta. Vastaajien kesken arvotaan konserttilippuja ensi kesän Oulunsalo Soihin. Vastaa kyselyyn tästä. Kiitos osallistumisesta ja panoksestasi festivaalimme kehittämiseksi!

Tutustu muihin uutisiimme

Lähikuva taiteilijasta, joka katsoo suoraa kameraan. Taustalla puistomainen näkymä.
Uutinen
Oulunsalo Soi

Mika Kiviniemestä vuoden kuvataiteilija 2023

Oululainen esitys- ja mediataiteilija Mika Kiviniemi on valittu 26. Oulunsalo Soi -kamarimusiikkifestivaalin vuoden kuvataiteilijaksi. Kiviniemen tausta on esittävän taiteen alalla, mutta viime vuosina hän on toteuttanut monitaiteellisia installaatioita ja mediataideteoksia

Lue lisää »
Uutinen
Oulunsalo Soi

Vastaa kävijäkyselyyn

Vastaa Oulunsalo Soin kävijäkyselyyn Kävitkö Oulunsalo Soi -festivaalin tapahtumissa? Olisimme kiitollisia, jos käyttäisit hetken aikaasi ja vastaisit kävijäkyselyymme ja antaisit palautetta festivaalista. Näin saamme arvokasta tietoa tulevan festivaalin kehittämistä varten.

Lue lisää »