Tule mukaan tekemään festivaalia – on aika ilmoittautua vapaaehtoiseksi!

Kutsumme kaikki festivaalin vapaaehtoistyöstä kiinnostuneet tapaamiseen ti 20.1. klo 18.30 Oulunsalo-talolle.

Oulunsalo Soin taustaorganisaatiossa työskentelee lähes 30 vapaaehtoista erilaisissa työtehtävissä: lipunmyyjinä, taiteilijoiden kuljettajina ja backstage-huoltajina sekä ovimiehinä. Lisäksi vapaaehtoisporukka tapaa illanviettojen merkeissä, pääsee kuulemaan upeita konsertteja ja tutustumaan maailmanluokan taiteilijoihin.

Kutsumme kaikki festivaalin vapaaehtoistyöstä kiinnostuneet tapaamiseen ti 20.1. klo 18.30 Oulunsalo-talolle. Paikalle saapuu myös festivaalin taiteellinen johtaja Virpi Räisänen.

Tarkemmat lisätiedot ja ilmoittautumiset tarjoilujen varaamiseksi osoitteeseen jenny@oulunjuhlaviikot.fi. Mikäli et pääse tammikuun tapaamiseen, voit tulla mukaan myöhemmin kevään aikana. Ensi kesänä festivaalia juhlitaan elokuun puolessa välissä.

Tutustu muihin uutisiimme

Uutinen

Atte Kilpeläinen taiteelliseksi johtajaksi

Oulunsalo Soi -kamarimusiikkifestivaalin uudeksi taiteelliseksi johtajaksi on valittu alttoviulisti Atte Kilpeläinen. Hän on jo aloittanut tulevan festivaalin ohjelmiston suunnittelun.  Kilpeläinen toimii alttoviulun äänenjohtajana Helsingin kaupunginorkesterissa ja

Lue lisää »
Uutinen

Vastaa Oulunsalo Soin kävijäkyselyyn

Kävitkö Oulunsalo Soi -kamarimusiikkifestivaalin tapahtumissa? Olisimme kiitollisia, jos käyttäisit hetken aikaasi ja vastaisit kävijäkyselyymme ja antaisit palautetta festivaalista. Näin saamme arvokasta tietoa tulevan festivaalin kehittämistä

Lue lisää »
Uutinen

Oulunsalo Soi alkaa keskiviikkona

Oulunsalo Soi -kamarimusiikkifestivaali tarjoaa kuusi päivää konserttielämyksiä Oulussa ja Oulunsalossa.  ”Festivaalilla tehdään oululainen ja suomalainen kulttuuriteko soittamalla kaikki Leevi Madetojan viululle ja pianolle säveltämät teokset.

Lue lisää »