Hailuodosta lähtee yöllä lisälautta mantereelle klo 00:30

Lauantai-illan Sterk's Saturday Night Bash -konsertin jälkeen Hailuodosta lähtee kaksi lisälauttaa kohti manteretta. Ensimmäinen lähtee klo 00.00 ja viimeinen klo 00.30 (sunnuntain puolella).

Lauantai-illan Sterk’s Saturday Night Bash -konsertin jälkeen Hailuodosta lähtevä lisälauttaa on siirretty lähtemään kohti manteretta klo 00:30 (sunnuntain puolella). Edellinen lautta lähtee 22:30.

Hailuoto-päivän käynnistää Bachin iltapäiväkerho, jossa esiintyvät cembalisti Knut Johannessen, kontratenori Maarten Engeltjes sekä kitaristi Ismo Eskelinen. Helmiä taivaalla -konserttia tähdittää mm. pianisti Raphaël Drouin. Hailuodon konserteissa isäntänä on Oulun seudun ammattikorkeakoulu.

 

 

Tutustu muihin uutisiimme

Lähikuva taiteilijasta, joka katsoo suoraa kameraan. Taustalla puistomainen näkymä.
Uutinen
Oulunsalo Soi

Mika Kiviniemestä vuoden kuvataiteilija 2023

Oululainen esitys- ja mediataiteilija Mika Kiviniemi on valittu 26. Oulunsalo Soi -kamarimusiikkifestivaalin vuoden kuvataiteilijaksi. Kiviniemen tausta on esittävän taiteen alalla, mutta viime vuosina hän on toteuttanut monitaiteellisia installaatioita ja mediataideteoksia

Lue lisää »
Uutinen
Oulunsalo Soi

Vastaa kävijäkyselyyn

Vastaa Oulunsalo Soin kävijäkyselyyn Kävitkö Oulunsalo Soi -festivaalin tapahtumissa? Olisimme kiitollisia, jos käyttäisit hetken aikaasi ja vastaisit kävijäkyselyymme ja antaisit palautetta festivaalista. Näin saamme arvokasta tietoa tulevan festivaalin kehittämistä varten.

Lue lisää »