Yleisöpalautetta

Festivaaliorganisaatio on saanut runsaasti myönteistä asiakaspalautetta. Sähköpostiviestissä todetaan: ”Tuomiokirkossa oli Oulunsalo Soi-festivaalin paras konsertti ja minulle paras ikinä. Huikea Virpin esiintyminen ja huikea pianisti Raphaël Drouin ja todella hyvä kontratenori Maarten Engeltjes sekä tietenkin Jousia varustettuna taitavalla Gordan Nikolićilla. Tänään olin Hailuoto-päivässä kahdessa ensimmäisessä konsertissa. Ismo Eskelinen on hyvä ja rakastan Bachia Maartenin ja Knutin esittämänä. Älyttömän hyvä konsertti. Kirkossa sitten taas täysillä Helmiä taivaalle! Välillä tuntui että Helmiä sioille, niin taivaallista oli esiintyminen. Ja se Brahms. Olen mykistynyt. Eli lyhykäisesti! Huomenna on pakko mennä Lumijoen kirkon konserttiin.”

Tutustu muihin uutisiimme

Uutinen

Liput nyt myynnissä!

Festivaaliliput ovat nyt myynnissä. Konserttilippuja voi hankkia kulttuuritalo Valveen lippumyymälästä, Oulu10-palvelupisteistä, Ticketmaster-myyntipisteistä kautta maan sekä Ticketmasterin verkkokaupasta. Lippujen hinnat: 25/20/10 €. Poikkeuksena Näin unta kesästä kerran -runokonsertti 28/24/18 €.

Lue lisää »
Neljä naisoletettua seisovat pellolla. Kahdella on kirja kädessää ja yhdellä sello olalla.
Uutinen

Vuoden 2023 ohjelma kietoutuu Madetojaan

Oulunsalo Soi -kamarimusiikkifestivaali järjestetään Oulussa ja Oulunsalossa 9.–13. elokuuta. Lisäksi yksi festivaalin konserteista kuullaan sunnuntaina 20. elokuuta osana Oulun Muusajuhlia. Kymmenen konsertin ja taidenäyttelyn avajaisten

Lue lisää »