Tule tekemään kanssamme Oulunsalo Soi -festivaalia!

Talkoohaku auki 18.7. saakka

Talkoolaisena pääset katsomaan festivaalia sisäpiiristä. Festivaalin taustalla työskentelee lukuisia vapaaehtoisia erilaisissa talkootehtävissä: lipunmyyjinä, ovimiehenä, taiteilijoiden kuljettajina, konserttipaikkojen somistuksessa ja cateringissä.

Tehtävät ovat mukavia sekä leppoisia, ja jokaiseen tehtävään perehdytetään. Ennen festivaalia pidetään vapaaehtoisten yhteinen tapaaminen, jossa tutustutaan festivaalin järjestelyihin ja muihin vapaaehtoisiin sekä fiilistellään tulevia konsertteja.

Vapaaehtoiset pääsevät festivaalilla kuulemaan upeita konsertteja ja tutustumaan maailmanluokan taiteilijoihin. Nuorille vapaaehtoisena toimiminen on erinomaista työkokemusta, jota tulevat työnantajat arvostavat.

Talkooilmoittautumisia on tullut jo jonkin verran, mutta vielä mahtuu hyvin mukaan! Jos innostuit vapaaehtoistoiminnasta, ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä 18.7. mennessä.

Haluan vapaaehtoiseksi

Tutustu muihin uutisiimme

Uutinen

Liput nyt myynnissä!

Festivaaliliput ovat nyt myynnissä. Konserttilippuja voi hankkia kulttuuritalo Valveen lippumyymälästä, Oulu10-palvelupisteistä, Ticketmaster-myyntipisteistä kautta maan sekä Ticketmasterin verkkokaupasta. Lippujen hinnat: 25/20/10 €. Poikkeuksena Näin unta kesästä kerran -runokonsertti 28/24/18 €.

Lue lisää »
Neljä naisoletettua seisovat pellolla. Kahdella on kirja kädessää ja yhdellä sello olalla.
Uutinen

Vuoden 2023 ohjelma kietoutuu Madetojaan

Oulunsalo Soi -kamarimusiikkifestivaali järjestetään Oulussa ja Oulunsalossa 9.–13. elokuuta. Lisäksi yksi festivaalin konserteista kuullaan sunnuntaina 20. elokuuta osana Oulun Muusajuhlia. Kymmenen konsertin ja taidenäyttelyn avajaisten

Lue lisää »