Lusia Rusintytär -äänitys eetterissä torstaina YLE Radio 1:ssä

Myös Helsingin juhlaviikoilla esitetty Lusia Rusintytär -ooppera äänitettiin elokuussa. Nauhoite Sellosalin näytöksestä on kuultavissa YLE Radio 1, torstaina 17. syyskuuta klo 19.03. Radiosta kuullaan myös konserttiosuus, jossa oopperasta tuttujen taiteilijoiden lisäksi konsertoi pianisti Johannes Piirto.

Myös Helsingin juhlaviikoilla esitetty Lusia Rusintytär -ooppera äänitettiin elokuussa. Nauhoite Sellosalin näytöksestä on kuultavissa YLE Radio 1, torstaina 17. syyskuuta klo 19.03. Radiosta kuullaan myös konserttiosuus, jossa oopperasta tuttujen taiteilijoiden lisäksi konsertoi pianisti Johannes Piirto.

Oulunsalo Soi -festivaali saatiin onnistuneesti päätökseen elokuun viimeisenä viikonloppuna. Poikkeuksellisesti pitkin elokuuta vietetyt musiikkijuhlat keräsi yhteensä 2200 kävijää. Lähes kaikki festivaalin tapahtumat olivat loppuunmyytyjä.

Oulunsalo Soin konserttien sekä Lusia Rusintytär -oopperan kiitokset, terveiset ja kehittämiskohteet voit jättää meille sähköisellä kävijäkyselyllämme. Vastaaminen vie vain muutaman minuutin.

Ensi vuonna festivaalia vietetään jälleen elokuussa osana Oulun juhlaviikkoja. tarkemmat päivämäärät julkaistaan syksyn aikana. Tämän vuoden festivaalitunnelmia voi kurkistella Oulunsalo Soin sekä Oulun juhlaviikkojen -Facebook-sivuilta.

Tutustu muihin uutisiimme

Lähikuva taiteilijasta, joka katsoo suoraa kameraan. Taustalla puistomainen näkymä.
Uutinen
Oulunsalo Soi

Mika Kiviniemestä vuoden kuvataiteilija 2023

Oululainen esitys- ja mediataiteilija Mika Kiviniemi on valittu 26. Oulunsalo Soi -kamarimusiikkifestivaalin vuoden kuvataiteilijaksi. Kiviniemen tausta on esittävän taiteen alalla, mutta viime vuosina hän on toteuttanut monitaiteellisia installaatioita ja mediataideteoksia

Lue lisää »
Uutinen
Oulunsalo Soi

Vastaa kävijäkyselyyn

Vastaa Oulunsalo Soin kävijäkyselyyn Kävitkö Oulunsalo Soi -festivaalin tapahtumissa? Olisimme kiitollisia, jos käyttäisit hetken aikaasi ja vastaisit kävijäkyselyymme ja antaisit palautetta festivaalista. Näin saamme arvokasta tietoa tulevan festivaalin kehittämistä varten.

Lue lisää »