Suuntaa kamarimusiikkisafarille elokuussa 2019

Oulunsalo Soi -kamarimusiikkifestivaali esittelee uuden konserttikonseptin. Kamarimusiikkisafari on neljän konsertin sarja 10. elokuuta 2019. Safarilla pääsee nauttimaan neljästä erilaisesta konsertista Oulun keskustan alueella tunnelmallisissa konserttipaikoissa. Safariemäntänä toimii palkittu toimittaja, kirjailija ja klassisen musiikin asiantuntija Minna Lindgren. Lindgren luotsaa safariseurueen konsertista toiseen taatusti viihdyttävällä tavalla.

Lippuja safarikokonaisuuteen voi nyt ostaa ennakkomyynnistä 24.12.2018 asti 50 euron tarjoushintaan (+ toimituskulut). Kamarimusiikkisafarin tarkemmat konserttitiedot ja paikat julkistetaan myöhemmin. Liput Ticketmasterin verkkokaupasta.

Uudenlaisen konserttikonseptin kehittänyt Oulunsalo Soin taiteellinen johtaja Kreeta-Maria Kentala kertoo, että 22. Oulunsalo Soi -festivaalilla nähdään yllätyksellisiä soittajakokoonpanoja ja ihania konserttipaikkoja sekä myös häivähdys kansanmusiikkia. ”Musiikki edellä mennään”, muun muassa vanhan musiikin ja kansanmusiikin taitajana tunnettu kaustislainen Kentala lupaa.

Oulunsalo Soi -festivaali pidetään elokuun toisella viikolla, eli vuonna 2019 8.–11. elokuuta. Ohjelmajulkistuksia ja lipputarjouksia on luvassa kevään mittaan.

Tutustu muihin uutisiimme

Lähikuva taiteilijasta, joka katsoo suoraa kameraan. Taustalla puistomainen näkymä.
Uutinen
Oulunsalo Soi

Mika Kiviniemestä vuoden kuvataiteilija 2023

Oululainen esitys- ja mediataiteilija Mika Kiviniemi on valittu 26. Oulunsalo Soi -kamarimusiikkifestivaalin vuoden kuvataiteilijaksi. Kiviniemen tausta on esittävän taiteen alalla, mutta viime vuosina hän on toteuttanut monitaiteellisia installaatioita ja mediataideteoksia

Lue lisää »
Uutinen
Oulunsalo Soi

Vastaa kävijäkyselyyn

Vastaa Oulunsalo Soin kävijäkyselyyn Kävitkö Oulunsalo Soi -festivaalin tapahtumissa? Olisimme kiitollisia, jos käyttäisit hetken aikaasi ja vastaisit kävijäkyselyymme ja antaisit palautetta festivaalista. Näin saamme arvokasta tietoa tulevan festivaalin kehittämistä varten.

Lue lisää »