Lusia Rusintyttären Utajärven esitykset loppuunmyytyjä

Elokuussa Utajärvellä kantaesityksensä saavan Lusia Rusintytär -oopperan lippukauppa käy vilkkaana. Utajärven Ahmaksen kylässä pidettävä kantaesitys 7. ja toinen esitys 9. elokuuta ovat loppuunmyytyjä.

Oulun kaupunginteatterissa Lusian traaginen tarina nähdään lauantaina 29. elokuuta. Suuren näyttämön lipuista myyty on noin puolet. Lippuja voi ostaa Lippupalvelun myyntipisteistä, ja ilman palvelumaksuja lippuja myyvät Kulttuuritalo Valveen lippumyymälä, Oulu10-palvelupisteet sekä Oulun kaupunginteatterin Myyntipalvelu. Ennakko-ostajan hinta on 32 € huhtikuun 30. päivään saakka.

Tositapahtumiin pohjautuvan kamarioopperan ohjaa Jorma Uotinen ja säveltää Juha T. Koskinen. Visuaalisesta näyttämötoteutuksesta vastaa oopperan libretisti, kuvataiteilija ja kirjailija Hannu Väisänen. Oulunsalo Soin taiteellinen johtaja, mezzosopraano Virpi Räisänen paitsi esittää Lusiaa, on myös koko teoksen alullepanija – prosessissa hän mm. löysi kadoksissa olleet sukujuurensa 1500-luvulta.

Oopperan tuottavat yhteistyössä Oulun juhlaviikot, Utajärven kunta, Oulun kaupunginteatteri sekä JoJo – Oulun Tanssin Keskus.

Lisätietoja www.lusia.fi.

Tutustu muihin uutisiimme

Lähikuva taiteilijasta, joka katsoo suoraa kameraan. Taustalla puistomainen näkymä.
Uutinen
Oulunsalo Soi

Mika Kiviniemestä vuoden kuvataiteilija 2023

Oululainen esitys- ja mediataiteilija Mika Kiviniemi on valittu 26. Oulunsalo Soi -kamarimusiikkifestivaalin vuoden kuvataiteilijaksi. Kiviniemen tausta on esittävän taiteen alalla, mutta viime vuosina hän on toteuttanut monitaiteellisia installaatioita ja mediataideteoksia

Lue lisää »
Uutinen
Oulunsalo Soi

Vastaa kävijäkyselyyn

Vastaa Oulunsalo Soin kävijäkyselyyn Kävitkö Oulunsalo Soi -festivaalin tapahtumissa? Olisimme kiitollisia, jos käyttäisit hetken aikaasi ja vastaisit kävijäkyselyymme ja antaisit palautetta festivaalista. Näin saamme arvokasta tietoa tulevan festivaalin kehittämistä varten.

Lue lisää »