Lusia Rusintytär -kantaesitys lähes loppuun varattu

Lusia Rusintytär -oopperan kantaesitys on pian loppuun varattu! Teos esitetään Utajärvellä ja Oulussa ensi elokuussa. Katso näytösajat ja liput.

Lusia Rusintytär -oopperan kantaesitys on pian loppuun varattu.  Teos esitetään Utajärvellä ja Oulussa ensi elokuussa:

7. ja 9.8. Ahmaksen kalevalaisessa perinnekylässä
29.8. Oulun kaupunginteatterin suurella näyttämöllä

Liput 39 € / 34 € (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, alle 16-vuotiaat, varusmiehet, siviilipalvelusmiehet sekä OuMuskan jäsenet). Ennakko-ostajan etu 30.4. saakka 32 €.

Lipun hintaan lisätään Lippupalvelun palvelumaksu 2,50 € / lippu. Ilman palvelumaksua lippuja voi ostaa Kulttuuritalo Valveen lippumyymälästä, Oulu10-palvelupisteistä sekä Oulun kaupunginteatterin lipunmyynnistä.

Varaa majoitus- ja lippupaketti www.rokua.com tai [email protected].

Tutustu muihin uutisiimme

Lähikuva taiteilijasta, joka katsoo suoraa kameraan. Taustalla puistomainen näkymä.
Uutinen
Oulunsalo Soi

Mika Kiviniemestä vuoden kuvataiteilija 2023

Oululainen esitys- ja mediataiteilija Mika Kiviniemi on valittu 26. Oulunsalo Soi -kamarimusiikkifestivaalin vuoden kuvataiteilijaksi. Kiviniemen tausta on esittävän taiteen alalla, mutta viime vuosina hän on toteuttanut monitaiteellisia installaatioita ja mediataideteoksia

Lue lisää »
Uutinen
Oulunsalo Soi

Vastaa kävijäkyselyyn

Vastaa Oulunsalo Soin kävijäkyselyyn Kävitkö Oulunsalo Soi -festivaalin tapahtumissa? Olisimme kiitollisia, jos käyttäisit hetken aikaasi ja vastaisit kävijäkyselyymme ja antaisit palautetta festivaalista. Näin saamme arvokasta tietoa tulevan festivaalin kehittämistä varten.

Lue lisää »