Parokkispelit loppuunmyyty, muihin Hailuodon konsertteihin lippuja saatavilla

Hailuoto-päivän Parokkispelit-konsertti Vanhassa Pappilassa on loppuunmyyty. Hailuoto-paketin ostaville on vielä tilaa konsertissa. Virvatuleen ja Vilkettä, pilkettä! -konsertteihin on lippuja. Lipunmyynti ovella avautuu aina tuntia ennen konsertin alkua ja lippuja myydään ovelta käteisellä.

Hailuoto-päivän Parokkispelit-konsertti Vanhassa Pappilassa on loppuunmyyty. Hailuoto-paketin ostaville on vielä tilaa konsertissa. Paketti sisältää pääsyliput kaikkiin kolmeen Hailuoto-päivän konserttiin, kuljetuksen Oulun keskustasta Hailuotoon sekä takaisin.

Virvatuleen ja Vilkettä, pilkettä! -konsertteihin on lippuja. Lipunmyynti ovella avautuu aina tuntia ennen konsertin alkua, ja lippuja myydään ovelta käteisellä.

Viimeinen lautta Hailuodosta Oulunsaloon lähtee poikkeuksellisesti klo 00:30. Aikaa Hailuoto-lautalle kannattaa varata reilusti myös menomatkalla.

Tutustu muihin uutisiimme

Uutinen

Liput nyt myynnissä!

Festivaaliliput ovat nyt myynnissä. Konserttilippuja voi hankkia kulttuuritalo Valveen lippumyymälästä, Oulu10-palvelupisteistä, Ticketmaster-myyntipisteistä kautta maan sekä Ticketmasterin verkkokaupasta. Lippujen hinnat: 25/20/10 €. Poikkeuksena Näin unta kesästä kerran -runokonsertti 28/24/18 €.

Lue lisää »
Neljä naisoletettua seisovat pellolla. Kahdella on kirja kädessää ja yhdellä sello olalla.
Uutinen

Vuoden 2023 ohjelma kietoutuu Madetojaan

Oulunsalo Soi -kamarimusiikkifestivaali järjestetään Oulussa ja Oulunsalossa 9.–13. elokuuta. Lisäksi yksi festivaalin konserteista kuullaan sunnuntaina 20. elokuuta osana Oulun Muusajuhlia. Kymmenen konsertin ja taidenäyttelyn avajaisten

Lue lisää »