KaamosKlassinen tuo valoa marraskuuhun

Petrus Schroderuksen ja Markus Vaaran konsertti tuo valoa kaamokseen sunnuntaina 24.11. klo 17 Oulunsalo-talon juhlasalissa. Schroderus esittää tunnettuja ooppera- ja operettisävelmiä sekä muutaman joululaulun. Konsertin kesto on noin 50 minuuttia. Konsertin jälkeen on glögi- ja piparitarjoilu sekä mahdollisuus tavata illan taitelijat.

KaamosKlassinen: Petrus Schroderus, tenori ja Markus Vaara, piano

Petrus Schroderuksen ja Markus Vaaran konsertti tuo valoa kaamokseen sunnuntaina 24.11. klo 17 Oulunsalo-talon juhlasalissa. Schroderus esittää tunnettuja ooppera- ja operettisävelmiä sekä muutaman joululaulun. Konsertin kesto on noin 50 minuuttia. Konsertin jälkeen on glögi- ja piparitarjoilu sekä mahdollisuus tavata illan taiteilijat.

Lippuja (15 euroa, sis. tarjoilun) myydään ennakkoon Oulunsalon kirjastolla ja Kulttuuritalo Valveella. Oulunsalon kirjastolla ja konserttipaikalla maksuvälineenä käy vain käteinen. Konsertin järjestävät yhteistyössä Oulunsalo Soin kannatusyhdistys OuMuska ry ja Oulunsalon Kulttuuri-instituutti.

Tutustu muihin uutisiimme

Uutinen

Liput nyt myynnissä!

Festivaaliliput ovat nyt myynnissä. Konserttilippuja voi hankkia kulttuuritalo Valveen lippumyymälästä, Oulu10-palvelupisteistä, Ticketmaster-myyntipisteistä kautta maan sekä Ticketmasterin verkkokaupasta. Lippujen hinnat: 25/20/10 €. Poikkeuksena Näin unta kesästä kerran -runokonsertti 28/24/18 €.

Lue lisää »
Neljä naisoletettua seisovat pellolla. Kahdella on kirja kädessää ja yhdellä sello olalla.
Uutinen

Vuoden 2023 ohjelma kietoutuu Madetojaan

Oulunsalo Soi -kamarimusiikkifestivaali järjestetään Oulussa ja Oulunsalossa 9.–13. elokuuta. Lisäksi yksi festivaalin konserteista kuullaan sunnuntaina 20. elokuuta osana Oulun Muusajuhlia. Kymmenen konsertin ja taidenäyttelyn avajaisten

Lue lisää »