Näin unta kesästä kerran

Seela Sella on näyttelijä, jonka sydäntä lähellä ovat esitykset, jotka mahdollistavat yleisön kohtaamisen. Maamme valovoimaisin näyttelijälegenda on palkittu Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun kunniatohtorin arvonimellä sekä lukuisilla muilla kulttuurialan tunnustuksilla.

Pia Freund kuuluu maamme kansainvälisiin eturivin sopraanoihin. Monipuolinen laulaja tunnetaan erityisesti Kaija Saariahon vokaalimusiikin tulkkina. Hän on yhtä lailla elementissään oopperalavoilla, suurten orkestereiden solistina, kamarimusiikin ja liedin äärellä sekä musiikkikirjallisuuden ja runouden tulkkina. Hän on tullut tunnetuksi erityisen heittäytyvästä muusikkoudestaan sekä jatkuvasti uusiutuvasta tavastaan kommunikoida eri taiteenalojen ja aikamme säveltäjien kanssa.

Louna Hosia on erikoistunut vanhaan ja barokkimusiikkiin. Hän on kantaesittänyt runsaasti suomalaisten nykysäveltäjien teoksia. Hosian laaja-alainen muusikkous on vienyt hänet genrejä ylittävillä teoksilla kansainvälisille konserttilavoille, vierailevaksi äänenjohtajaksi kaupunginorkestereihin, soolosoittajaksi kotikaupunkinsa lähiöihin, kamarimuusikoksi eri taiteenalojen festivaaleille sekä musiikkioppaaksi Porvooseen. Hosia on sahansoiton suomenmestari.

Taina-Maaria Rautasuo on monipuolinen äänen ammattilainen, pianisti ja säestäjä, joka sukkuloi sujuvasti elokuva- ja teatterimusiikista virsisovituksiin ja pop-jazz-tunnelmiin. Hän kehittää mielellään esityskokonaisuuksia, joissa oma muusikkous yhdistyy luovasti teatteriin, kirjallisuuteen ja runouteen.