Info

Oulunsalo Soi on kamarimusiikkifestivaali, jonka taiteellisena johtajana toimii kiiminkiläislähtöinen mezzosopraano ja viulisti Virpi Räisänen. Festivaali järjestetään Oulun seudulla vuonna 2018 heinä-elokuun vaihteessa. Ohjelma julkistetaan myöhemmin keväällä. Oulunsalo Soin tuottaa Oulun Kulttuuritapahtumayhdistys ry.

Saapuminen

Konserttien esittelyn yhteydessä on kerrottu konserttipaikka, osoite ja sijainti kartalla. Oulunsalo Soin konsertteja pidetään eri puolilla Oulun seutua.

Konserttipaikalle kannattaa tulla ajoissa. Suosittelemme, että saavut viimeistään 15 min ennen konsertin alkua. Jos ostat lippuja konserttipaikalta, kannattaa paikalla olla noin puoli tuntia ennen konsertin alkua. Lipunmyynti konserttipaikalla alkaa tuntia ennen tilaisuuden alkua. Suosittelemme hankkimaan liput ennakkoon, sillä toisinaan konsertit myydään loppuun.

Kuvaaminen ja matkapuhelimet

Valokuvaaminen ja ääni- tai kuvatallentaminen ei ole sallittua konserttien aikana, sillä se voi häiritä sekä esiintyjien että kuulijoiden keskittymistä.

Liikuntarajoitteiset

Liikuntarajoitteiset pääsevät lähes kaikkiin konserttipaikkoihin.  Jos pyörätuolissa istuvalla tai näkövammaisella kuuntelijalla tulee olla mukana saattaja, on tämän lippu ilmainen (poikkeuksena konsertti-illallinen).

Majoitus

Etkottele, jatkottele ja pötköttele Original Sokos Hotel Arinassa keskellä kaupunkia. Oulunsalo Soin virallinen yhteistyökumppani.

SH_Arina_original_UUSI


Vapaaehtoistoiminta

Festivaalin taustaorganisaatiossa työskentelee lähes 30 vapaaehtoista erilaisissa talkootehtävissä: lipunmyyjinä, ovimiehenä, taiteilijoiden kuljettajina ja cateringissä.

Vapaaehtoiset tapaavat illanviettojen merkeissä, pääsevät kuulemaan upeita konsertteja ja tutustuvat maailmanluokan taiteilijoihin.

Talkoolaishaku aukeaa myöhemmin keväällä. Kysymyksiä voi lähettää osoitteeseen laura(at)oulunjuhlaviikot.fi.

Oumuska ry

Oumuska ry:n rekisteröitynyt toiminta on lakannut. Vapaaehtoistoiminta Oulunsalo Soin hyväksi jatkuu edelleen, osana Oulun juhlaviikkojen kokonaisuutta.

Oulun juhlaviikot

Oulunsalo Soi on osa Oulun juhlaviikkoja, jotka järjestetään 28.7.–1.9.2018. Oulun juhlaviikot on monitaidefestivaali, joka esittelee eri taiteenalojen huippuja kymmenissä tapahtumissa Oulussa ja lähiseudulla.

Oulun juhlaviikot Oulun kaupunki Opetus- ja kulttuuriministeriä Finland Festivals Pohjolan Matka