Info

Oulunsalo Soi on kamarimusiikkifestivaali, jonka taiteellisena johtajana toimii kiiminkiläislähtöinen mezzosopraano ja viulisti Virpi Räisänen. Festivaali järjestetään Oulun seudulla 16.–27.8.2017. Oulunsalo Soin tuottaa Oulun Kulttuuritapahtumayhdistys ry.

Saapuminen

Konserttien esittelyn yhteydessä on kerrottu konserttipaikka, osoite ja sijainti kartalla. Oulunsalo Soin konsertteja pidetään eri puolilla Oulun seutua.

Konserttipaikalle kannattaa tulla ajoissa. Suosittelemme, että saavut viimeistään 15 min ennen konsertin alkua. Jos ostat lippuja konserttipaikalta, kannattaa paikalla olla noin puoli tuntia ennen konsertin alkua. Lipunmyynti konserttipaikalla alkaa tuntia ennen tilaisuuden alkua. Suosittelemme hankkimaan liput ennakkoon, sillä toisinaan konsertit myydään loppuun.

Kuvaaminen ja matkapuhelimet

Valokuvaaminen ja ääni- tai kuvatallentaminen ei ole sallittua konserttien aikana, sillä se voi häiritä sekä esiintyjien että kuulijoiden keskittymistä.

Liikuntarajoitteiset

Liikuntarajoitteiset pääsevät lähes kaikkiin konserttipaikkoihin.  Jos pyörätuolissa istuvalla tai näkövammaisella kuuntelijalla tulee olla mukana saattaja, on tämän lippu ilmainen (poikkeuksena Ilta Ikimuistoinen, konsertti-illallinen).

Vapaaehtoistoiminta

Festivaalin taustaorganisaatiossa työskentelee lähes 30 vapaaehtoista erilaisissa talkootehtävissä: lipunmyyjinä, ovimiehenä, taiteilijoiden kuljettajina ja cateringissä.

Vapaaehtoiset tapaavat illanviettojen merkeissä, pääsevät kuulemaan upeita konsertteja ja tutustuvat maailmanluokan taiteilijoihin.

Talkoolaiseksi pääset täyttämällä talkoolomakkeen tästä. Haku on auki 30.7.2017 asti.
Jos herää kysymyksiä, ota yhteyttä tuottajaan anu(at)oulunjuhlaviikot.fi.

Majoitus

Etkottele, jatkottele ja pötköttele Original Sokos Hotel Arinassa keskellä kaupunkia. Elojazz -tapahtuman virallinen yhteistyökumppani.

SH_Arina_original_UUSI

Oumuska ry

Oumuska ry:n rekisteröitynyt toiminta on lakannut. Vapaaehtoistoiminta Oulunsalo Soin hyväksi jatkuu edelleen, osana Oulun juhlaviikkojen kokonaisuutta. Oulun kulttuuritapahtumayhdistyksen hallituksen alaisuudessa toimii myös Oulunsalo Soi -työryhmä, johon kuuluvat Virpi Räisänen, Suvi Helanen, Katri Dahlström ja Anu Lähteenmäki.

Oulun juhlaviikot

Oulunsalo Soi on osa Oulun juhlaviikkoja, jotka järjestetään 1.8.-2.9.2017. Oulun juhlaviikot on monitaidefestivaali, joka esittelee eri taiteenalojen huippuja kymmenissä tapahtumissa Oulussa ja lähiseudulla.

Identiteettien kaleidoskooppi

Satavuotiasta Suomea juhlistetaan Oulun juhlaviikoilla kurkistamalla Identiteettien kaleidoskooppiin elokuussa. Suomalaisen identiteetin monimuotoisuutta tarkastellaan festivaaliohjelmistoissa taiteenalaa ja näkökulmaa vaihtamalla. Suomi100 -juhlavuoden ohjelmaan kuuluvan tapahtumaketjun tavoitteena on tuoda esille suomalaisuuden tunnusmerkkejä ja vahvistaa erilaisuutta osana suomalaisuutta.

Mukana suomalaisuuden peilaamisessa ovat Elojazz, Oulun Muusajuhlat, Oulun Musiikkivideofestivaalit, Oulunsalo Soi, Flow-sirkus ja Ilmakitaransoiton MM-kisat. Suomalaisuutta tarkastellaan festivaaleilla muun muassa elävän musiikin, luentosarjan, keskustelutilaisuuden, koululaistyöpajojen ja nykysirkuksen kautta. Tarkemmat tiedot eri tapahtumista julkaistaan kunkin festivaalin ohjelmiston yhteydessä.

identiteettien  SuomiFinland100-tunnus_sininen_CMYK

Oulun juhlaviikot Oulun kaupunki Opetus- ja kulttuuriministeriä Finland Festivals Pohjolan Matka